Aviziere Și Alte Produse

MIMO & ELVO GRUP S.R.L. PRODUCE, COMERCIALIZEAZĂ, MONTEAZA și LIVREAZĂ ÎN TOATĂ ȚARA cea mai variată gamă de modele și culori pentru Aviziere Premium, Cutii Poștale de LUX, Suport Pliante și Cutie Administrator atât pentru Asociațiile de Proprietari/Locatari cât și pentru Complexele Rezidențiale.

Pe parcursul anilor, am reuşit cu succes să construim şi să menţinem colaborări cu numeroase companii importante din întrega ţară. Relaţiile bazate pe încredere pe care le avem cu aceşti parteneri reprezintă factori cheie care ne permit să vă oferim produse şi servicii de înaltă calitate.

Fie că vorbim despre – Aviziere, Cutii Poștale, Suport Pliante și Cutie Administrator – toate întrunesc cele mai exigente cerințe în materie de calitate și siguranță pentru complexul tău rezidențial. Acestea pot fi folosite ca elemente de design și impresionează prin aspect încă de la intrarea în complexul rezidențial.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de modele și o paletă largă de culori care să se potrivească perfect cu orice personalitate și dorință.

Cutii Poștale Sticlă LACOBEL

AVIZIER PREMIUM

Alege un avizier premium care se potrivește perfect cu design-ul holului tău. Aici găsiți aviziere de cea mai bună calitate, sigure și customizabile atât ca dimensiune cat și culoare.

află mai multe detalii >>

cutii_postale_premium_plus (8)

CUTIE ADMINISTRAȚIE

Cauți cutie administrație sau suport de pliante, realizate din materiale rezistente? Produsele noastre sunt potrivite pentru orice asociație de proprietari/locatari ce își dorește calitate și siguranță.

află mai multe detalii >>

cutie-pliante

SUPORT PLIANTE

Suport Pliante realizate din materiale premium, rezistente ce au  funcții bine definite – îî scutesc pe locatari de a primi pliante sau reclame care nu se pliază pe interesele lor în propriile cutii poștale.

află mai multe detalii >>

CERE OFERĂ ACUM!

Numele

E-mail

Telefon

Cererea dvs.

Top
0744 52 52 59   -       -