Cutii Poștale Bloc

MIMO & ELVO GRUP S.R.L. PRODUCE, COMERCIALIZEAZĂ, MONTEAZĂ și LIVREAZĂ ÎN TOATĂ ȚARA cea mai variată gamă de modele și culori pentru Cutii Poștale Bloc, Cutii Poștale Moderne, Cutii Poștale Premium și de LUX atât pentru Asociațiile de Proprietari/Locatari cât și pentru Complexele Rezidențiale.

Pe parcursul anilor, am reușit cu succes să construim și să menţinem colaborări cu numeroase companii importante din întrega ţară. Relaţiile bazate pe încredere pe care le avem cu aceşti parteneri reprezintă factori cheie care ne permit să vă oferim produse şi servicii de înaltă calitate.

Fie că vorbim despre – Cutii Poștale Bloc Standard, Premium sau de Lux cu Sticlă Lacobel, ușa de Inox sau cu Oglindă aplicată – toate întrunesc cele mai exigente cerințe în materie de calitate și siguranță pentru complexul tău rezidențial. Acestea pot fi folosite ca elemente de design și impresionează prin aspect încă de la intrarea în complexul rezidențial.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de modele și o paletă largă de culori care să se potrivească perfect cu orice personalitate și dorință.

CUTII POSTALE

CUTII POȘTALE DE LUX CU STICLĂ LACOBEL

Cel mai bine vândut produs al anului 2020, cutiile poștale cu sticlă LACOBEL aplicată pe ușă oferă eleganță prin materiale premium folosite dar și securitate sporită și durabilitate.

află mai multe detalii >>

cutii-postale-cu-usa-de-inox-111

CUTII POȘTALE DE LUX CU UȘĂ DE INOX

Cutiile poștale cu ușă din inox sunt din ce în ce mai populare. Pe lângă faptul că nu produce rugină și are o rezistență mare la condiții extreme, inoxul își poate păstra aspectul luxos ani la rând.

află mai multe detalii >>

cutii postale premium plus

CUTII POȘTALE PREMIUM PLUS

Debitate laser și vopsite cu pulbere prin intermediul câmpului electrostatic în orice culoare dorită, cutiile poștale premium plus sunt soluția ideala pentru blocul dumneavoastră.

află mai multe detalii >>

cutii postale bloc

CUTII POȘTALE STANDARD PLUS

Cel mai accesibil produs al nostru îl reprezintă cutiile poștale standard plus. Acestea sunt cutii postale de bloc robuste și durabile, vopsite în câmp electrostatic în orice culoare dorită.

află mai multe detalii >>

CERE OFERĂ ACUM!

Numele

E-mail

Telefon

Cererea dvs.

Top
0744 52 52 59   -       -