Cutii Poștale Moderne

MIMO & ELVO GRUP S.R.L. PRODUCE, COMERCIALIZEAZĂ, MONTEAZA și LIVREAZĂ ÎN TOATĂ ȚARA cea mai variată gamă de modele și culori pentru Cutii Poștale Moderne, Cutii Poștale Premium si de LUX atât pentru Asociațiile de Proprietari/Locatari cât și pentru Complexele Rezidențiale.

Pe parcursul anilor, am reuşit cu succes să construim şi să menţinem colaborări cu numeroase companii importante din întrega ţară. Relaţiile bazate pe încredere pe care le avem cu aceşti parteneri reprezintă factori cheie care ne permit să vă oferim produse şi servicii de înaltă calitate.

Fie că vorbim despre – Cutii Poștale de Lux cu Sticlă Lacobel, ușa de Inox sau cu Oglindă aplicată, ori Cutii Poștale Premium Plus, Cutii Poștale Moderne – toate întrunesc cele mai exigente cerințe în materie de calitate și siguranță pentru complexul tău rezidențial. Acestea pot fi folosite ca elemente de design și impresionează prin aspect încă de la intrarea în complexul rezidențial.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de modele și o paletă largă de culori care să se potrivească perfect cu orice personalitate și dorință.

CUTII POSTALE

CUTII POȘTALE DE LUX CU STICLĂ LACOBEL

Cel mai bine vândut produs al anului 2020, cutiile poștale cu sticlă LACOBEL aplicată pe ușă oferă eleganță prin materiale premium folosite dar și securitate sporită și durabilitate.

află mai multe detalii >>

cutii-postale-cu-usa-de-inox-111

CUTII POȘTALE DE LUX CU UȘĂ DE INOX

Cutiile poștale cu ușă din inox sunt din ce în ce mai populare. Pe lângă faptul că nu produce rugină și are o rezistență mare la condiții extreme, inoxul își poate păstra aspectul luxos ani la rând.

află mai multe detalii >>

cutii postale

CUTII POȘTALE DE LUX CU OGLINDĂ APLICATĂ

Cutiile poștale cu oglindă aplicată pe ușă sunt un adevărat element de design. Principala funcționalitate a oglinzilor este capacitatea de a face un hol să pară mai mare și mai luminos.

află mai multe detalii >>

cutii postale premium plus

CUTII POȘTALE PREMIUM PLUS

Debitate laser și vopsite cu pulbere prin intermediul câmpului electrostatic în orice culoare dorită, cutiile poștale premium plus sunt soluția ideala pentru blocul dumneavoastră.

află mai multe detalii >>

CERE OFERĂ ACUM!

Numele

E-mail

Telefon

Cererea dvs.

Top
0744 52 52 59   -       -