Cutii Postale de Lux

cutie postala model de lux prezentare

Mimo&Elvo Grup vine cu CEL MAI NOU MODEL DE CUTIE POSTALA si anume CEL CU STICLA LACOBEL APLICATA PE USA pentru a satisfice si cele mai exigente cereri.

Confectionarea : tabla neagra decapata de 0,8mm prin DEBITARE cu LASER

Vopsirea: se face prin aplicarea vopselelor pulbere prin intermediul campului electrostatic

LACOBEL alba sau colorata. Puteti alege culoarea de sticla care se poate aplicata pe usa din paletarul de culori disponibil pentru STICLA LACOBE

Dimensiuni Cutii postale de LUX

Latime Adancime Inaltime
300 mm 200 mm 125 mm
350 mm 250 mm 125 mm

Incuietoara: este robusta tip ,,yala” prevazuta cu 2 chei personalizate pentru fiecare cutie

Module: Cutiile Postale de LUX sunt confectionate pe module de la 1 la 10 in functie de spatiul disponibil; cutia are un design de luc pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Usa cutiei este plina, iar pe ea este aplicata sticla LACOBEL alba sau colorata in functie de preferintele clientului. Are o fanta de doar 1,7mm, o deschidere potrivita pentru introducerea plicurilor, dar care nu permite accesul persoanelor straine. Cutia de LUX are o deschidere facila de jos in susa capacului, si este inchisa cu ajutorul unei incuietori de tip yala care include 2 chei personalizate.

Fiecare cutie postala bloc de LUX este prevazuta cu o fanta pentru numarul apartamentului inscriptionata personalizat, cu font usor de citit.

Numerotarea cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiecare comanda.

Asiguram montajul si transportul pentru Bucuresti si Jud. Ilfov. Livram in toata tara.
Oferim Garantie 24 luni

Producator cutii postale de LUX

Sunteti interesati de: Oferta Cutii postale, Magazine Cutie Postala Bucuresti, Preturi Cutie Postala Bucuresti, Producator Cutie Postala, Cutii Postale Ieftine Bucuresti, Cutii postale Ieftine,Cutii Postale de Lux, Preturi, Cutii Postale Moderne, Cutii Postale si Avizier pentru Bloc la Pret de Producator,Achizitii Cutii Postale, cele mai vandute Cutii Postale si alte informatii cu privire la Pret, Achizitii,Oferta, Magazine, Producator, Furnizor, Montare,Transport, Termen de livrare contactati-ne la: 0744 52 52 59 sau pe: office@producatorcutiipostale.ro si veti primi in cel mai scurt timp toate informatiile necesare.

Cere oferta de cutii postale de LUX

Numele

E-mail

Telefon

Firma/Asociatia

Adresa scrieti locatia completa

Cererea dvs.

Top