Cutii Postale Premium Circle

cutie postala model premium circle prezentare

Cutiile postale PREMIUM CIRCLE sunt spatii individuale ale utilizatorilor, unde acestia isi primesc corespondenta, facturile, diversele anunturi. Pentru siguranta acestor lucruri, e nevoie de o cutie postala moderna de calitate, care sa indeplineasca cerintele utilizatorilor. Calitatea cutiilor postale PREMIUM fabricate de noi consta in materialul folosit, in procesul atent de confectionare si vopsire, in gama variata de modele de care dispunem, dar si de modul de livrare al produsului finit.

Prezentare Cutii Postale PREMIUM CIRCLE

O cutie postala tip PREMIUM CIRCLE este o cutie de interior, cu un design aparte, perfecta pentru scarile de bloc moderne care vor sa iasa in evidenta de la prima vedere. Este fabricata din tabla neagra decapata si atent taiata prin procesul de debitare cu laser. Capacul cutiei are un detaliu modern, este prevazut cu 6-8 gauri create cu ajutorul laserului pentru o vizualirea in interiorul cutiei si o fanta de doar 1.7 mm, o deschidere potrivita pentru introducerea plicurilor dar care restrictioneaza accesul persoanelor straine. Cutia premium circle are o deschidere rapida de la stanga la dreapta a capacului, si este inchisa cu ajutorul unei incuietori de tip yala care include 2 chei personalizate.
Fiecare cutie postala premium are pe capacul sau o placuta cu numarul aparatamentului inscriptionat personalizat, cu font lizibil a carui culoare poate fi aleasa de beneficiar.

Confectionare cutii postale PREMIUM CIRCLE

Cutiile postale colective de tip premium circle sunt confectionate exclusiv de catre firma noastra si trebuie sa indeplineasca un process complex pentru a intruni standardele cele mai inalte de calitate si de functionare pe termen lung.

Calitatea unei cutii consta in primul rand in alegerea materialului de confectionare. Cutiile postale PREMIUM pentru apartamente sunt realizate din tabla neagra decapata de 0.8 mm. si se debiteaza cu ajutorul laserului.

Dupa procesul de debitare, piesele/sertarele se stanteaza (proces de gaurire) la cant (proces de indoire). Urmatorul pas este procesul de sudura prin cordon de sudura.

Confectionarea unui modul de 5 cutii PREMIUM CIRCLE poate dura aprox. 10 minute.

Dupa procesul de confectionare si vopsire al carcaselor si usilor cutiei, se vor monta usile impreuna cu yalele prevazute cu 2 chei pentru fiecare cutie si se numeroteaza in functie de comanda beneficiarului.

confectionare cutii postale producator cutii postale

Vopsirea cutiilor postale PREMIUM CIRCLE

Procesul de vopsire al unei cutii postale consta in aplicarea vopselei pulbere in camp electrostatic. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire la o temperatura de peste 180 °C, timp de 5-20 de minute (timp de polimerizare) pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Un avantaj al acestui tip de vopsire, in camp electrostatic, este ca poate produce straturi mai groase de vopsea decat procesul conventional deoarece nu curge pe piesele vopsite si nici nu formeaza acumulari de vopsea. Astfel nu se vor vedea diferente intre suprafetele vopsite orizontal sau vertical ale cutiei premium circle.

Vopsirea electrostatica este utilizata pentru a crea un strat de vopsea mai dur si mult mai rezistent decat cel obtinut prin vopsire conventionala.

cutie postala premium cicle nevopsita
vopsire cutii postale gold
cutie postala premium cicle vopsit gold bleumarin

Alege culoarea cutiilor postale PREMIUM CIRCLE

Cutiile postale pentru apartamente sau locuinte individuale pot fi comandate in mai multe culori, in functie de preferinta utilizatorului.

Cele mai solicitate culori de catre clienti sunt MARO (RAL 8016), CREM (RAL 1015), GRI (RAL 7035, 7036, 7040), ALB (RAL 9010), NEGRU (RAL 9005), deoarece se potrivesc oricarui mediu de amplasare. Acestea sunt folosite indeosebi pentru asociatiile de locatari, insa, in functie de cereri, acestea pot fi personalizate si in alte nuante..

Top 7 cele mai solicitate culori

Paleta completa de culori

alege culoarea cutii postale

Dimensiuni diferite pentru cutiile PREMIUM CIRCLE

Cutiile postale la comanda, amplasate in incita blocurilor, sau al altor tipuri de locuinte multifamilale, au in general dimensiuni standard care sa permita distribuirea cu usurinta a plicurilor, avizelor postale, pliantelor publicitare.

Daca beneficiarul doreste o dimensiune diferita de cele standard, un design anume sau spatiul din casa scarii necesita o anumita dimensiune a cutiilor pentru a se incadra corespunzator, putem realiza cu usurinta la comanda modelul cerut.

dimensiune cutie postala premium plus s
dimensiune cutie postala premium plus m

Cutii postale PREMIUM CIRCLE in module

Toate modelele de cutii postale interior sunt confectionate pe module de la 1 la 15 maxim, in functie de spatiul disponibil in casa scarii.

Cutiile postale se monteaza la o inaltime optima pentru a avea acces cu usurinta la prima cutie de sus, (1700 cm – max. 1900 cm), iar in partea de jos pana la max. 500 cm.

De asemenea, exista posibilitatea de a fi incadrate aviziere intre cutii postale, in lateralul acestora, in partea de sus, sau de jos, in functie de spatiul disponibil, dar si de preferinta beneficiarului.

Montajul cutiilor PREMIUM CIRCLE este simplu si rapid

Montajul cutiilor postalese va face la cererea beneficiarului dupa ce s-au stabilit toate detaliile legate de pret, model, dimensiune, schita de montaj, termen de livrare.

Pentru montarea cutiilor postale pentru blocuri, se masoara initial spatiul de amplasare pentru a se sti cu exactitatea impartirea cutiilor. Prinderea acestora in perete se realizeaza prin dibluri sau holsuruburi, in linie dreapta cu un poloboc.

Montarea acestora poate dura intre ½ de ora si 1 ora in functie de numarul cutiilor, cat si alte imprejurari.

Dupa montare, se verifica ca fiecare yala, incuietoare sa corespunda cu cheia sa.

In functie de cerinta utilizatorului, se pot realiza cutii postale la comanda avand usi cu acelasi butuc si aceeasi cheie pentru a manageria cu usurinta cutiile postale dintr-un bloc. De exemplu, cutia postala individuala a administratorului, cutia postala de la asociatia de locatari si avizierul.

Modalitati de livrare a cutiilor postale

Livrarea si montajul cutiilor postale PREMIUM se realizeaza in urma unei comenzi telefonice in urma careia s-au stabilit toate detaliile(pretul, modelul, dimensiunea, culoarea, schita de montaj, modalitate de plata, termen de livrare sau de montaj, etc).

In Bucuresti si Ilfov, livrarea este GRATUITA si este efectuata de catre echipele noastre care vor realiza montajul cutiilor postale.

In provincie costul livrarii se va calcula in functie de distanta, greutate si va fi stabilit in urma comenzii telefonice.

Top
0744 52 52 59   -       -