Cutii Postale Premium Plus

cutie postala model premium plus prezentare

Confectionarea : tabla neagra decapata de 0,8mm si 1mm grosime, prin DEBITARE cu LASER

Vopsirea: se face prin aplicarea vopselelor pulbere prin intermediul campului electrostatic

Culoarea: putem vopsi orice culoare in functie de preferintele clientului conform paletarului RAL – click pe ral pentru a alege culoarea.

Dimensiuni Cutii postale Premium Plus

Latime Adancime Inaltime
300 mm 200 mm 125 mm
350 mm 250 mm 125 mm

Incuietoara: este robusta tip ,,yala” prevazuta cu 2 chei personalizate pentru fiecare cutie

Module: Cutiile Postale Premium Plus sunt confectionate pe module de la 1 la 10 in functie de spatiul disponibil ; Usa cutiei are incastrate striatii oblice create cu ajutorul LASER-ului si o fanta de doar 1,7mm, o deschidere potrivita pentru introducerea plicurilor, dar care nu permite accesul persoanelor straine. Cutia premium plus are o deschidere facila de jos in sus si este inchisa cu ajutorul unei incuietori de tip yala care include 2 chei personalizate.

Fiecare cutie postala bloc de tip premium plus este prevazuta cu o fanta pentru numarul apartamentului inscriptionata personalizat, cu font usor de citit.

Numerotarea cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiecare comanda.

Asiguram montajul si transportul pentru Bucuresti si Jud. Ilfov. Livram in toata tara.
Oferim Garantie 24 luni

Producator cutii postale PREMIUM PLUS

Sunteti interesati de: Oferta Cutii postale, Magazine Cutie Postala Bucuresti, Preturi Cutie Postala Bucuresti, Producator Cutie Postala, Cutii Postale Ieftine Bucuresti, Cutii postale Ieftine,Cutii Postale de Lux, Preturi, Cutii Postale Moderne, Cutii Postale si Avizier pentru Bloc la Pret de Producator,Achizitii Cutii Postale, cele mai vandute Cutii Postale si alte informatii cu privire la Pret, Achizitii,Oferta, Magazine, Producator, Furnizor, Montare,Transport, Termen de livrare contactati-ne la: 0744 52 52 59 sau pe: office@producatorcutiipostale.ro si veti primi in cel mai scurt timp toate informatiile necesare.

Cere oferta de cutii postale PREMIUM PLUS

Numele

E-mail

Telefon

Firma/Asociatia

Adresa scrieti locatia completa

Cererea dvs.

Top