Cutii Postale Standard Plus

cutie postala model standard plus prezentare
CUTII POȘTALE STANDARD PLUS

Cutii postale standard plus ce completează perfect imaginea de ansamblu, aducând nuanțe moderne și elegante unui produs ce pare să reziste eroic erei tehnologiei. Fiind printre primele lucruri pe care un locatar le observă atunci când intră într-o scară de bloc sau orice alt fel de proprietate.

Confectionarea : tabla neagra dublu decapata

Vopsirea: se face prin aplicarea vopselelor pulbere prin intermediul campului electrostatic

Culoarea: putem vopsi orice culoare in functie de preferintele clientului conform paletarului RAL – click pe ral pentru a alege culoarea.

Dimensiuni Cutii postale Standard Plus

Latime Adancime Inaltime
250 mm 150 mm 100 mm
300 mm 150 mm 100 mm
300 mm 200 mm 100 mm
350 mm 230 mm 100 mm

Incuietoarea: este robusta tip “yala” prevazuta cu 2 chei personalizate pentru fiecare cutie

Cutiile Postale Standard Plus sunt confectionate pe module de la 1 la 10 in functie de spatiul disponibil; Usa cutiei are un design simplu si elegant cu 3-4 gauri (in functie de dimensiunea aleasa) realizate prin perforare, oferind vizibilitate in interiorul cutiei si are o fanta de doar 1.7 mm, o deschidere potrivita pentru introducerea plicurilor si pentru restrictionarea accesului persoanelor straine. Cutia standard plus are o deschidere simpla de la stanga la dreapta si este inchisa cu ajutorul unei incuietori de tip yala care include 2 chei personalizate. Fiecare cutie postala bloc de tip standard plus are inscriptionat numarul apartamentului personalizat, cu font usor de citit.

Numerotarea cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiecare comanda.


• Asiguram consultanta GRATUITA pentru incadrarea in spatiu
• Vopsim orice culoare in functie de preferintele clientului
• Numerotarea cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiecare comanda
• Asiguram montajul si transportul pentru Bucuresti si Jud. Ilfov
• Livram in toata tara
• Oferim garantie si cea mai buna oferta de pret

Producator cutii postale STANDARD PLUS

Sunteti interesati de: Oferta Cutii postale, Magazine Cutie Postala Bucuresti, Preturi Cutie Postala Bucuresti, Producator Cutie Postala, Cutii Postale Ieftine Bucuresti, Cutii postale Ieftine,Cutii Postale de Lux, Preturi, Cutii Postale Moderne, Cutii Postale si Avizier pentru Bloc la Pret de Producator,Achizitii Cutii Postale, cele mai vandute Cutii Postale si alte informatii cu privire la Pret, Achizitii,Oferta, Magazine, Producator, Furnizor, Montare,Transport, Termen de livrare contactati-ne la: 0744 52 52 59 sau pe: office@producatorcutiipostale.ro si veti primi in cel mai scurt timp toate informatiile necesare.

CERE OFERĂ ACUM!

Numele

E-mail

Telefon

Cererea dvs.

Top
0744 52 52 59   -       -