Cutii Poștale de Lux cu Sticlă LACOBEL

cutie postala model de lux prezentare
CUTII POȘTALE STICLĂ – ELEGANȚĂ și RAFINAMENT

Cele mai noi modele de Cutii Poștale Sticlă sunt cele cu sticlă LACOBEL aplicată pe ușă. Sunt de departe cele mai bine vândute produse al anului 2020, create să satisfacă și cele mai exigente cereri.

Cutiile poștale poartă în mod indirect o misiune estetică extrem de importantă. Încă de la intrarea într-un complex rezidențial trebuie să observi că detaliile fac diferența. Finisajele cutiilor din gama de lux cu sticlă Lacobel aplicată pe usă, emană lux și elagantă ce te fac sa te simți că ești în centru lucrurilor importante.

Confectionarea: tablă neagră decapată de 1 mm grosime, fabricate prin DEBITARE cu LASER

Vopsirea: se face prin aplicarea vopselelor pulbere prin intermediul campului electrostatic

Încuietoarea: este robusta tip ,,yala” prevazuta cu 2 chei personalizate pentru fiecare cutie.

Dimensiuni cutii postale sticlă

Latime Adancime Inaltime
300 mm 200 mm 125 mm
350 mm 250 mm 125 mm

Usa cutiei este plina, iar pe ea este aplicata sticla LACOBEL (alb, negru sau colorat) in functie de preferintele clientului. Are o fanta 1,7mm, o deschidere potrivita pentru introducerea plicurilor, dar care nu permite accesul persoanelor straine.

Deschidere capacului este facila de jos in sus si este inchisa cu ajutorul unei incuietori de tip yala care include 2 chei personalizate. Fiecare cutie postala are inscriptionat numarul apartamentului personalizat, cu font usor de citit.

CUTII POȘTALE STICLĂ NEAGRĂ LACOBEL

Negrul reprezintă prin definiție eleganță, fiind considerat un ambasador al luxului. Deși denotă simplitudine, negrul este în esență un model graphic extrem de des întâlnit indiferent de domeniul la care facem referire. În absența culorilor, negrul reușește să transmită un mesaj mult mai puternic; raportându-ne acum la o cutie poștală, acest lucru capătă cu adevărat sens.

Sticla neagră Lacobel, atent realizată, reușește astfel să facă dintr-un obiect în aparență simplu, o adevărată carte de vizită, elegantă, sofisticată și care exprimă lux într-un mod simplu, plăcut.

CUTII POȘTALE STICLĂ ALBĂ LACOBEL

Deși o non-culoare, albul reprezintă prin definiție stilul minimalist. Denotând puritate, sugerează de cele mai multe ori luxul prin simplitate. O cutie poștală realizată din sticlă alba se pliază cerințelor moderne dar și minimaliste, cum am precizat la început. Este ușor de integrat în decor, formând o imagine de ansamblu frumoasă și creând un effect vizual plăcut pentru oricine intră în scara de bloc.

Fiind o non-culoare, se potrivește cu orice altă culoare aleasă pentru pereți, uși, mobilier extra, reușind să formeze o ambianță plăcută.

 

Avantajele de a colabora cu noi

  1. Materiale si finisajele premium
  2. Oferim consultanță gratuită pentru încadrarea în spațiu
  3. Oferim garanție produselor noastre
  4. Ne ocupăm de livrare prin curier la nivel național
  5. Oferim transport si montaj in Bucuresti si Ilfov
  6. Numerotarea cutiilor si a chilor este gratuită
  7. Avem o gamă variată ce se pliază atât pe simplitate cât și pe gusturile sofisticate ale clienților noștri.
  8. Faci o investitie de viitor
  9. Economistesti bani pentru ca sunt de calitate premium
  10. Sunt foarte ușor de comandat

CERE OFERĂ ACUM!

Numele

E-mail

Telefon

Cererea dvs.

Top
0744 52 52 59   -       -