Despre Noi

Mimo & Elvo Grup S.R.L PRODUCE, COMERCIALIZEAZA si MONTEAZA cea mai variata gama de modele si culori pentru Cutii Postale si Avizier atat pentru Asociatiile de Proprietari/Locatari cat si pentru Complexele Rezidentiale.

Avem o experienţă de peste 10 ani in colaborarea cu Asociatiile de Proprietari dar si cu Complexele Rexidentiale.
Pasiunea cu care realizam fiecare produs ne-a adus acolo unde suntem astazi. Oferim calitate la fiecare produs, fie el – cutie postala, avizier sau cutie pentru pliante.

Societatea noastra ofera cutii postale si aviziere fabricate dupa cele mai inalte standarde ale calitatii( prin debitare cu laser) ce confera acestora o rezistenta sporita si o durata de viata indelungata.

Vopsirea se face cu pulbere prin intermediul CAMPULUI ELECTROSTATIC, metoda moderna ce ofera Cutiilor Postale o vopsea uniforma cu o putere mare de acoperire si o rezistenta mare la uzura.

Fiecare Curie Postala si Avizier sunt prevazute cu butuc tip yala si cu doua randuri de chei, pastrand in siguranta, corespondenta dumneavoastra.

Toate Cutiile Postale sunt confectionate pe module de la 1 la 10 in functie de configuratia stabilita.

Culoarea se alege in functie de preferintele clientului conform paletarului de culori RAL
Oferim clientilor nostri CONSULTANTA GRATUITA in vederea gasirii a celor mai bune solutii de incadrare si optimizare in spatiu, montaj si transport gratuit( pentru Bucuresti si Ilfov).

NUMEROTAREA cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiacre comanda

LIVRAREA sau MONTAJUL CUTIILOR POSTALE SE FACE IN URMA UNEI COMENZI in care s-au stabilit toate detaliile(pretul, modelul,dimensiunea,culoarea, schita de montaj,modalitate de plata, termen de livrare sau de montaj,etc)

  • MIMO & ELVO GRUP SRL
  • CUI 17689938
  • J40/10599/2005
  • Telefon 0744 52 52 59

Confectionare cutii postale

Calitatea unei cutii consta in primul rand in alegerea materialului de confectionare. Cutiile postale STANDARD de bloc sunt realizate din tabla neagra decapata de 0,7mm si 0,8mm grosime pentru a avea o rezistenta sporita si o durata de viata indelungata.

confectionare cutii postale

Vopsirea cutiilor postale

Procesul de vopsire al unei cutii postale consta in aplicarea vopselei pulbere in camp electrostatic.

Un avantaj al acestui tip de vopsire, in camp electrostatic, este ca poate produce straturi mai groase de vopsea decat procesul conventional deoarece nu curge pe piesele vopsite si nici nu formeaza acumulari de vopsea.

Acest proces de vopsire este o metoda moderna ce confera cutiilor postale o vopsea uniforma cu o putere mare de acoperire si o rezistenta mare la uzura.

cutie postala standard nevopsita
vopsire cutii postale gold
cutie postala standard vopsita gold bleumarin

Alege culoarea cutiilor postale

Putem vopsi orice culoare in functie de preferintele clientului

Top 7 cele mai solicitate culori

top culori cutii postale

Paleta completa de culori

alege culoarea cutii postale

Incuietoare pentru cutiile postale

Incuietoarea unei cutii postale este de tip “yala” robusta, prevazuta cu 2 chei personalizate pentru fiecare cutie. Numerotarea cutiilor si a cheilor este GRATUITA pentru fiecare comanda.

Livrarea sau montajul Cutiilor Postale

Livrarea si montajul Cutiilor Postale se realizeaza in urma unei comenzi telefonice sau prin e-mail in urma careia s-au stabilit toate detaliile (pretul, modelul, dimensiunea, culoarea, schita de montaj, modalitate de plata, termen de livrare sau de montaj, etc).

Montajul este asigurat pentru Bucuresti si Jud. Ilfov

Livram in toata tara!

Top
0744 52 52 59   -       -